søndag 29. november 2009

Endelig jul i huset

Rosene jeg fikk av Tom-Henning når vi forlovet oss :) De holde i ca to uker!










Ja, da har endelig julen også kommet til Utfartsveien her hos oss :)
Etter mye rot med nytt kjøkken så har vi endelig fått ryddet ordentlig og vasket rundt, og ikke minst fått opp julepynten (som det ikke er så mye av)!
Det var kjempe deilig å få nytt kjøkken med MYE mer benkeplass, og ikke minst en ordentlig ovn, som svigersøster og bror har vært så snill å gitt til oss, siden de også pusser opp kjøkkenet ;) eller så har vi fått litt mer skap plass, men ingen hyller i de enda. Desverre så fulgte det ikke med fester til hyllene, så vi må finne en lur løsning på det snart, for nå står det bare hulter til bulter nede i skapet! Men ei ordning blir det nok til slutt.
Ellers så har jeg laget en egenkomponert adventsstake, for jeg syns den vanlige er så kjedelig!
Og så ble det helt ny juleduk, for vi har ikke noen fra før, hehe :)
Skal lage pepperkake hus i morgen, og de gleder jeg meg til, syns det er så koselig å pynte med litt julemusikk til :)
Ellers så har vi vært å feiret 30'års dagen til Vibeke i helgen, var kjempe koselig å få være med på feiringen!! Vi fikk servert velkomstdrink og greier, og så var det ribbe, medister pølse og medisterkake til mat, og varme bær med krem og vaniljesaus til dessert, og det var grise godt!!! Alt i alt en veldig hyggelig kveld :)
Leo stakkars har mest sannsynlig fått influensa, han har vært kjempe slapp de siste dagene, og bare ligget og sovet hele tiden og nesten ikke hatt energi til noe som helst! Noe som i grunn har vært litt deilig for vanligvis har han vært en turbo inne, men syns jo litt synd i han da! Han har vært kjempe tett i nesen og nyst masse! Satser på at han går bedre tider i møte snart, for nå har han vært mye syk i det siste!!

2 kommentarer:

HIlde sa...

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ så koselig!!! Du er kjempeflink. Utolig hvor lite som skal til:)Stell godt med lille vennen når han er syk. Gleder oss veldig til å få treffe krabaten:)Klem fra mamma:)

Celine Pettersen sa...

var godt å få litt julepynt, ble litt koseligere her :) hehe :) Vi pleier han så godt vi kan, er ikke lett, når vi ikke kan gjøre så mye :/
Vi gleder oss MASSE til å komme oppover :D:D:D