torsdag 19. november 2009

Enda et vetrinærbesøk...

Jaja, dette tar vist aldri slutt...

Etter en uke med å høre på at den stakkars lille gutten hoster til han kaster opp og hoster slim, så tok jeg tak og ringte til vetrinæren og fikk oss en time!
Der fant vi ut at han har fått seg en skikkelig halsbetennelse, han har fått vaksine mot det før, men dette var vist en ny type.. ?? Men Men, han må nå få Cosylan 3 ganger om dagen på ubestemt tid, og vi krysser bare alle fingre og tær på at han ikke utvikler det til lungebetennelse, for DA kan det bli ille... :S
Han ble også micro chipet i dag, så flink han var, doktordamen gav han godbiter og da var alt i skjønneste orden, matmonsen :P hehe :)

Nabohunden Arya var også en tur hos dyredoktoren, og fant ut at hun hadde løpetid!!!! Ikke noe leking på dem to de nærmeste ukene, skal ikke ha noen valper løpende omkrig her om noen mnd... For Leo har så klart kommet i puberteten og det hjelper ikke på saken!!! For man vet jo hvordan gutter blir i puberteten, eller ? ;)

Han er nå dyr i drift den stakkaren..

2 kommentarer:

mamma sa...

Det var da bare veldig ka som skulle skje samtidig!Riktig god bedring,å så håper vi han blir fort frisk!! Ikke greit for han stakkar når damene i nærheten lukter så godt!!!!

Celine Pettersen sa...

hehe, nei han har et hardt liv den stakkrn ;) han får nå hoste saft så det suer etter, så hååper det blir fort bra, den fungrer i allefall, for han hoster mye mindre nå :)