søndag 1. november 2009

Kadettball








Ja, da var årets Kadettball overstått og bildene redigert :) Naboen var fotograf for oss, så derfor ikke den beste kvaliteten desverre..... Men vi tok bilder hos fotograf, så skal se om jeg får lagt dem ut hvis de ble bra :)
Alt i alt var det en kjempe fin kveld, begynte med en champagne til apertiff som var utrolig god! Synd det bare var et glass til hver, så var det jo klart litt mingling og finne ut hvor sitteplassen for kvelden skulle være. Til forret var det grillet kylling på spyd på en seng av grønt, smakte veldig godt. til hovedrett var det bakt potet og kryddersmør med svinekjøtt og grønnsaker med cognacsaus, også VELDIG godt, til dessert ble der beligsk sjokolademousse med jordbær, himmelsk godt :) mye bra taler og ikke minst mye folk, var ca 400 stk til middag. Spisingen var over mellom to og halv ellve, og så ble det litt drikking i baren etterpå og litt bildetaking.
Vi kosa oss masse og det var gøy å kunne pynte seg litt ekstra for en gangs skyld! Jentene som var med hadde vært så flinke, MASSE fine kjoler å se på og mye forskjellig oppsetting av hår og sminke :) Gleder meg til neste gang allerede .... !


4 kommentarer:

Heidi sa...

Så fiiin dåkker va!! :D Kjempegøy å få sjå bilda! :D

Celine Pettersen sa...

Takk skal du ha <3 :D Måtte jo legge ut noen ;) ble ikke så mange bra desverre :/ sånn blir det med kjempe amatør fotografter...

Anonym sa...

Ååååååååååå såååååååååååååå fiiiiiiiiinnnnnnneeee dere var!!! Synd å være sålangt unna,skulle gjerne sett dere in action,hilsen mamma

Celine Pettersen sa...

ååååh :D takk mamma :D ja, det er litt synd til tider :( Dere får pakke å komme sørover :D ;) hehe :)