fredag 22. mai 2009

Glomfjord!

Da har vi kommet oss hjem etter ei uke i Glomfjord hos Mamma og Pappa :) vi var jo kjempe heldige som kom hjem til knall vær! sola skinte frem hver eneste dag og varmt var det! Største sjokket var å komme hjem til grønne trær, for det har ikke begynt å sprette ut her en gang...

Vi leide leiebil på flyplassen i Bodø sånn at vi kunne komme oss lett rundt, og den ble godt brukt! *hihi* Er ikke å legge skjul på at det var jeg som brukte bilen mest ;)
17 mai ble feiret inne på kulturhuset som vanlig, og så kaffe og kaker hos farmor senere på ettermiddagen, Tante Hanne var hjemme en tur på besøk, og det var kjempe godt å se henne igjen, blir en liten tur dit neste helg på besøk :)
Før kaffe og kaker hos farmor ble det omvisning av Meløy Kommune til Tom- Henning, fikk se fykan og demningen tok noen fine bilder, og dro videre til Holandsfjorden sånn at han fikk se Svartisen :)

Ellers så dro vi til Bodø igjen på onsdag hvor vi skulle hente Ingrid på flyplassen og slippe Silje av i leiligheten hvor det så bar på Skeidar for å se på seng, og vi fant ei :) 180x200 så vi skal få god plass :D
Nå er også Volco V70 D5 i boks :D og den blir sendt til Østfold i neste mnd :)

Fykan vannet :)
Pose...
Svartisen!
Nyyyyyyter sola :D
Nybilen :D Svart og fiiiiiin!

Ingen kommentarer: